Profesionalno šminkanje

Profesionalno šminkanje – rezervišete sebi izgled sa crvenog tepiha za koktel, izlazak, važan poslovni sastanak ili bilo koju drugu specijalnu priliku.
Ženska lepota je očigledna da je nemoguće ne primetiti je, a ponekad je malo manje uočljiva, pa je neophodno istaći je.

 

Kada je žensko lice u pitanju jedno pravilo je na snazi: nije strašno pokriti svoje mane i tu i tamo iskoristiti neki šminkerski trik (vizuelno povećati usne, pokriti podočnjake ili produžiti trepavice). Osnovna funkcija dekorativnih preparata za negu lica jeste da pokriju nedostatke na licu, a da naglase one crte i delove koji imaju atraktivan izgled. Savremenoj ženi pruža se široka mogućnost izbora. Kozmetička industrija nudi čitav spektar proizvoda veoma različite namene.

 

Profesionalno šminkanje je dekorativni tretman lica tokom kojeg profesionalni šminker ulepšava vaše lice kroz nekoliko koraka, koristeći različita dekorativna sredstva i proizvode prilagođene tipu kože i služeći se priborom za šminkanje.

Profesionalni šminker je osoba stručno obučena za to zanimanje, koja poseduje sertifikat, odnosno, dokaz o uspešno savladanim tehnikama šminkanja.

Zakažite Vaš termin šminkanja na vreme na telefon 
064 19 48 691